Skip to main content

Den padesátý druhý – klíčení

Znáte klíčky? Jestli ne, tak dávejte dobrý pozor, protože na objevení téhle zdravé a přesto výborné pochoutky jsem čekala dobrých dvacet pět let 

Hrozně mě překvapilo, že se prodávají balené! Přitom jejich výroba je tak jednoduchá. Nepotřebujete žádnou speciální misku, žádné vatičky, stačí obyčejná sklenička, ve které semínka skladujete. Namočíte dle tabulky, pak slijete, schováte do tmy a pak prolíváte 2-3x denně vodou. Dle tabulky máte naklíčeno za adekvátní časový úsek.

Já miluji mungo fazolky. Pěkně naklíčené jsou už za 2-3 dny a chutnají jako čerstvý zelený hrášek, který je k dostání jen omezenou časovou dobu, ale doma ho všichni milujeme 

Původní příspěvek zde:

Napsat komentář

%d blogerům se to líbí: