fbpx Skip to main content

O mně

Jmenuji se Martina Sumbalová. Vystudovala jsem informatiku, psychologii a žurnalistiku. Za svůj život jsem vyzkoušela spoustu činností – byla jsem šéfredaktorkou školního časopisu, redaktorkou internetového magazínu, členkou několika pěveckých sborů, aktivním kačerem v Geocachingu, hráčkou na klavír, kytaru a flétnu, básničkářkou, pošťačkou, uklízečkou, studentkou, herečkou, střihačkou videí, fotografkou.

Nyní jsem především matka a programátorka. K ekologii mě to táhne už od puberty, ale teprve narození mého syna mi pomohlo lépe si uvědomit souvislosti, skutečně se zamyslet nad tím, co po sobě zanecháváme, a zastavit se, abych mohla udělat první kroky ke změně. Spojila jsem tedy své dosavadní role do jedné jediné a mapuji svou cestu za redukcí odpadu v naší domácnosti jak prostřednictvím blogu, tak bezodpadové mapy.

Chcete mě kontaktovat?

POZOR! Stává se, že e-mail ode mě skončí ve spamu. Pokud chcete mít jistotu, že Vám přijde má odpověď, přidejte si e-mail info@reduca.cz do důvěryhodných e-mailů anebo kontrolujte složku Spamu. Děkuji za pochopení.