Skip to main content

Den dvacátý osmý – bezobalová party

Slavím své narozeniny, takže jak letos jinak, než bez zbytečného odpadu 

Brambůrky jsem vždycky jedla velmi sporadicky, ale teď už jsem tak hrozná hostitelka, že už je nekoupím ani hostům. Raději vykouzlím ty domácí a přihodím pár slaných krekrů s různými příchutěmi a doma vyrobené luštěninové a zeleninové dipy.
Vzhledem k roční době a tedy obrovské nekvalitě a vysoké ceně čerstvé zeleniny jako jsou okurky, rajčata a papriky, volím z čerstvé zeleniny kedlubny a ředkvičky.Máme k dispozici také krájený sýr a kvalitní šunku, k tomu čerstvý domácí chleba a housky 

Ze sladkého repertoáru je napečený mrkvový dort a sušenky, pro děti muffiny slazené jen rozinkami a banány.

Víno jsem si donesla z nedaleké vinárny a pivo, kdyby byla chuť, načepujeme v hospodě.
Nealko jsem vyřešila čerstvou šťávou z pomerančů a vodou s citrónem.

Tak co, chybí nám něco? Já myslím, že ne  Krásný večer!

Původní příspěvek zde:

Napsat komentář