Skip to main content

Den devadesátý šestý – zelenina stokrát jinak

Psali jste, že nějaké zero waste recepty by se vám hodily. Teď je období cuket, nám se zas povedlo doma nashromáždit jich dokonce 8, a tak lovím recepty ze všech koutů internetu, abych je zpracovala chutným způsobem 

Cuketu na sladko jsem dělala poprvé teprve předminulý týden, když jsem mamince chtěla upéct koláč s rybízem. Protože nám ještě zbyly ostružiny, udělala jsem stejný koláč znovu s nimi. Podle receptu Kuchařky ze Svatojánu.

Vyměnila jsem sójové mléko za domácí mléko z ovesných vloček a cukr v těstu za med. Drobenku jsem nedělala dle tohoto receptu, ale svou oblíbenou z mouky, cukru, másla, ovesných vloček a špetky skořice.

Na snídani jsme se zase oblizovali až za ušima 

Poradíte vaše oblíbené recepty s cuketou? Pořád mi jich ještě doma zbývá dost 🙂

Původní příspěvek zde:

Napsat komentář

%d blogerům se to líbí: